SÅ HJÄLPER DU TRÖTT HUD

Oavsett om årstiden förändras, du är stressad eller äter dåligt är det lätt att huden blir känslig och irriterad. Så gör du för att rätta till det.

​​​​​​​Skiftningar i årstiderna kan ha en mindre eftertraktad effekt: en trött hud. Väderskiftningar och fuktighet kan göra att huden i ansiktet börjar klia, kännas varm och irriterad, men den kan också bli fet och du kan få små kvisslor. Det här är något som de flesta av oss upplever några gånger om året, och som lika gärna kan komma av resande, dålig kosthållning och stress.

 

Hud som inte mår bra får olika typer av problem, och när huden är inflammerad är den mindre benägen att skydda sig mot miljömässig stress (som föroreningar och fria radikaler) och detta kan resultera i att den åldras fortare.

Génifique Serum

Använd Lancôme Advanced Génifique Sensitive Dual Concentrate, vår enmånadsbehandling för torr hud som genomgår en tuff period. Advanced Génifique Sensitive Dual Concentrate är ett lätt serum med dubbelt koncentrat som lugnar huden när det behövs Se den som en omstart av hela hudsystemet. Detta pantiotenta serum har alla fördelar hos ikoniska Lancôme Advanced Génifique, och är berikat med samma jästextrakt, bifidobacterium-extrakt samt lactobacillum-jästextrakt. Utöver dessa ingredienser innehåller Lancôme Advanced Génifique Sensitive ytterligare ett koncentrat berikat med E-vitamin och ferulsyra.

Så använder du serumet

Vrid om korken för att frigöra antioxidant-ampullen i flaskan (håll isär ingredienserna tills du ska använda produkten så att de bibehåller sin effekt), skaka för att blanda och använd sedan varje kväll i 30 dagar följt av din vanliga hudvårdsrutin.

När flaskan är slut och din hud har återfått sin forna lyster kan du byta tillbaka till Advanced Génifique två gånger om dagen som ett första steg i din hudvårdsregim.

×