La Vie est Belle, La Nuit Trésor, Miracle: Tre superflorala Lancôme-dofter som gör att du sniffar på handlederna hela dagen lång. 

Det är ingen hemlighet att dofter är kopplade till känslor och att en parfymdoft kan vara både sinnlig och rörande. Ett enda sprut på handlederna och dina sinnen exploderar. Och när du använder den tar parfymen över och skapar sin egen upplevelse när den blandas med din egen naturliga fort för en alldeles unik effekt. Och ändå är det den där initiala blomsterexplosionen som gör att du fastnar för en doft och sedan låter den sätta stämningen hela dagen (eller natten).

LÅT OSS PRESENTERA VÅRA BLOMSTERFAVORITER:

Den generösa och eleganta florala doften

Några fakta om iris: Det är en symbol för välstånd och lycka, namnet kommer från den gamla grekiska budbäraren mellan dödliga och gudar, och är en av de absolut dyraste ingredienserna i doftvärlden. Dessutom är den huvudperson i Lancômes La Vie est Belle.

Här har parfymerarna kombinerat den kungliga, sammetsliknande blomman med söt sambac-jasmin, tunisiska apelsinblommor, tonkaböna, vanilj, svarta vinbär, päron och pralin.

Spruta ett sprut av detta söta och klara vatten och du kommer att upptäcka att världen runt dig blir lite mer elegant.

Den klara och lyckliga florala doften

Pioner är färgstarka, voluminösa och optimistiska och deras daggfriska utstrålning är själva kärnan av parfymen Lancôme Miracle. Men doften är inte bara söt och feminin – parfymerade Alberto Morillas och Harry Fremont förenade blomman med djärv och saftig citron, fresta och rosa pepparkorn för en kryddstark ribb.

Tänk på den som själva essensen av livet på flaska – några sprut på morgonen kommer att ge dig en kick som varar hela dagen.

Den romantiska och feminina florala doften

Det finns en anledning till att vi ger bort just rosor på Alla hjärtans dag. De är kärlekens symbol. Hela den komplicerade upplevelsen av att bli kär lyser rätt igenom från den första spritsen av La Nuit Trésor Eau de Parfum.

I varje flaska kommer du att upptäcka själva essensen av beroendeframkallande damaskusros, frisk och klar litchi, oemotståndlig vaniljorkidé och ett sensuellt och djuriskt djup från patschuli och papyrus.

Det låter ganska bra va?

Upptäck mer

Tre superflorala Lancôme-dofter som gör att du sniffar på handlederna hela dagen lång. Välj din egen mirakeldoft!

×