En makeupguide som är som musik för ögonen

Courtney, Patti, Debbie — Alla våra favoritmusikartister vet hur de tar fram en riktig statementblick.     Testa en Parisinspirerad version av rockig skönhet med hjälp av vår makeupguide.

Steg 1: Skapa en jämn och matt hudtextur

För en strålande hud, applicera Lancôme Advanced Génifique Serum med hjälp av fingrarna. Applicera sedan ögoncremen Advanced Génifique Jeux under ögonen och klappa in den tills den är helt absorberad.

Applicera mattande primer La Base Pro Pore Eraser i T-zonen för att skapa en matt finish, göra så att porerna försvinner och förbereda huden för makeup. Använd sedan Lancôme Teint Idole Ultra Foundation, en heltäckande formula som appliceras med en borste för att ge en felfri hud hela dagen. Lägg sedan till vår concealer Lancôme Teint Idole Camouflage under ögonen för att sudda ut mörka ringar och fördela först med fingrarna och sedan med en borste för ett retuscherat resultat.

STEG 2: Cool, färgstark ögonmakeup

Avant-garde-makeup för en framträdande ögonlook. Börja med ögonskuggan Ombre Hypnôse Mono I102 Pépite Douce, en rosa nyans, och fördela sedan över ögonlocken och avsluta precis över ögonvecket.

Fortsätt sedan med ögonskuggssticket Ombre Hypnôse Stylo 26 Or Rose, en champagnenyans, och dutta på i inre ögonvrån för ett vackert skimmer som ljusar upp ansiktet.

Och nu dags för ögonfransarna: Applicera den hållbara mascaran Monsieur Big Waterproof på de övre och nedre ögonfransarna. Du kommer förmodligen att de övre fransarna blir fjäderliknande och naturliga och att de blir mer fylliga där nere. Använd spetsen på mascaraborsten för att jobba dig genom fransarna och skapa små kluster.

Tillför till sist lite färg: Välj Lancôme Big Color Lash Top Coat in Fearless Blue, en blått topplager för fransarna, och applicera denna smetfria mascara p åse nedre fransarna för ett roligt inslag av färg.

STEG 3: Läppstift för fylliga läppar

Applicera det pionfärgade läppglanset L'absolu Rouge 393 Rôse Rose på läpparna. Använd sedan en matchande och hållbar läppenna längs petimetern för att ge dem ett ännu fylligare intryck.

Och så en sak till - en snygg klänning.

Produkter i looken

×